Rottesikring København

Rottespærrer holder rotterne væk
Hører du støj og høje skrabelyde om natten? Er der rottehuller i haven eller på grunden? Er der ekskrementer efter rotter i eller omkring virksomheden? Så er der behov for rottespærrer.
MLJ Blik og Kloak er autoriseret rottespærremontør og monterer rottespærrer i både private boliger, boligforeninger, virksomheder og kommunale institutioner i Nordsjælland og hele København.
Få bugt med rotterne med rottespærrer
Rotter lever i kloakker, og så længe de bliver dernede, er de ikke et problem. Men skadedyret vil ikke bruge kloakkerne som deres bo, hvorfor de, hvis der er utætheder omkring afløbsinstallationerne, søger ud af kloaknettet og ind i og under bygninger, hvor de kan opnå optimale levevilkår og bygge reder. Og det er her, rottespærrer bliver nødvendige.

For rotter er skadedyr og bærer farlige sygdomme med sig, hvorfor de skal holdes langt væk fra vores bygninger og boliger. Vi er eksperter på området og ved, hvordan vi med rottespærrer effektivt får bugt med skadedyrene.
Vi monterer rottespærrer i kloakrørene og afløbsinstallationerne og sørger for, at de ikke kan nærme sig boligen eller bygningen.

Har du brug for rottespærrer nær København?
Ønsker du også at få monteret rottespærrer og få bugt med de trælse skadedyr, så tøv ikke med at tage fat i MLJ Blik og Kloak. Vi gennemgår gerne grunden for faldgruber og spor efter rotter, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er brug for en rottespærre.