OM MLJ BLIK OG KLOAK

MLJ blev etableret i 1984. Vi løser store og små opgaver, for både private og erhverv.

Vi udfører alt inden for varme og teknik, svejseopgaver i både rustfri, aluminium og stål, blikkenslagerarbejde lige fra tagbelægning til tagrender i både zink og kobber.

Vi klarer ligeledes alle former for kloakarbejde. MLJ er medlem af ”Danske kloakmestre ” og er tilsluttet lovpligtigt kvalitetssikrings-system via byggeriets kvalitetskontrol. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning.

MLJ Blik & Kloak udfører ligeledes tv-inspektion, rensning af kloakanlæg, nyanlæg, reparation af kloak, rodskæring, anlæg af grønne miljøer, rottespærer, anmeldelser til kommunen.

Derudover kan vi udføre ”No Dig” metoder så man undgår helt eller delvist opgravning, Vi opsætter og servicere ”højvandslukker” så oversvømmelse i kælder undgås. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber vedrørende skader på skjulte rør. MLJ Blik & Kloak er tilknyttet en række samarbejdspartnere. Det gør os i stand til at klare alle typer af opgaver. Elektriker, maler, tømrer og murer.